Nieuws van en overVan Dat Soort Dingen

Het jaar is nog maar 2 maanden jong, maar we zijn al erg productief geweest. Zo hebben we een serie archeologische infopanelen opgeleverd, zitten we midden in de uitvoeringsfase van Park Bredelaar, moeten we veel vergaderen, gaat de bouw van het paviljoen beginnen, wordt er ondertussen aan websites en boekjes gewerkt, binnen- en buitenmeubilair bedacht en zitten we te broeden op een gezelschapsspel dat we ergens komend jaar hopen te lanceren.
Tussendoor konden we wat inspiratie opdoen in de sneeuw!

Allerlaatste kans DLG proeven, ruiken en voelen…
In 2014 heeft VDSD met veel enthousiasme een overzichtstentoonstelling mogen maken voor Dienst Landelijk Gebied over de laatste 30 jaar met als uitgangspunt het onzichtbare (DLG) zichtbaar maken. Aan de hand van ‘the making of’van een aantal landinrichtingen vanaf 1985 worden ruilverkaveling en landinrichting van de laatste 30 jaar in beeld gebracht. De dienst wordt na 80 jaar opgeheven.
Deze tentoonstelling is afgelopen zomer te zien geweest tijdens de Landschapstriënnale 2014, heeft tijdens de herfst in Fort Altena gestaan en is nu tot slot nog tot en met 15 maart te zien op kasteel Groeneveld in Baarn.

Download Nieuwsbrief