Grafisch ontwerp

Huisstijl

Je wil een huisstijl met beeldmerk, logo, lettertype en kleuren die precies je gedroomde identiteit weergeeft. En je wil daar natuurlijk een website bij. We kijken naar jouw merkpersoonlijkheid en ontwerpen daar een goed logo bij, een sterke basis om jouw huisstijl verder door te ontwikkelen.
Wij kunnen je ideeën vertalen naar een concreet ontwerp in een visuele stijl die past bij jouw merkidentiteit en aansluit bij jouw kernwaarden.

Merkbeleving

Misschien ben je al stappen verder en wil je voor je doelgroep een betere merkbeleving in je bedrijfspand of winkel. Wij hebben hiervoor de expertise in huis, omdat we grafisch ontwerp combineren met interieur- of ruimtelijk ontwerp. Dat is waar onze 5D voor staat, het combineren van grafisch (2D) met ruimtelijk (3D) ontwerp.
We zorgen dat bezoekers een blijvende positieve indruk krijgen van je merk zodra ze de zaak binnenstappen. We voeren de branding tot in detail door, zodat klanten ondergedompeld worden in het beeld dat jij voor ogen hebt. Wij creëren een gevoel van verbondenheid wat belangrijk is voor het herkennen van je merk voor vaste en natuurlijk nieuwe klanten.

Communicatie

Je wil de juiste doelgroep aanspreken met de meest geschikte communicatiemiddelen. Wij werken vanuit de inhoud. Een ontwerp moet niet alleen mooi en functioneel zijn, maar vooral ook passen bij je doelgroep en communicatiedoel. Een grafisch ontwerp moet het gewenste resultaat opleveren.
Wij bedenken en visualiseren aansprekende kleurrijke communicatieconcepten in heldere taal en aansprekend beeld.

Restyle

Je hebt al jaren een succesvol bedrijf, maar de uitstraling is verouderd of past niet meer bij je huidige activiteiten. In een restyle geven we je huidige huisstijl een opfrisbeurt.
Wij geven je bestaande huisstijl een moderne uitstraling en zorgen voor een toekomstbestendige branding.

Boeken

In de loop der jaren maakten we voor bedrijven en organisaties verschillende boeken en publicaties. Van jubileumboek tot koffietafelboek, van brochure of periodiek tot Tentoonstellingsboek of prentenboek. Denk jij na over een boek?
Wij maken van jouw ideeën een mooi vormgegeven en passende uitgave.

Grafisch ontwerp

Je kan bij ons terecht voor:
• Logo ontwerp
• Huisstijlontwikkeling
• Merkstrategie
• Publicaties en boeken
• Campagnes en communicatiemiddelen
Tentoonstellingsontwerp
Informatiepanelen
• Meer vandatsoortdingen…

Vandatsoortdingen | 5D ontwerpers, als de boodschap herkend moet worden.
Wil je ook eens kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!