Tante Betsy Brandstore

Vandatsoortdingen heeft het interieurontwerp gemaakt voor de Tante Betsy Brandstore in Oosterbeek.
Dit is de eerste fysieke winkel van Tante Betsy, midden in centrum van Oosterbeek in de statige Villa Otium uit 1854. Vanaf eind september 2021 is de winkelruimte grondig verbouwd en tijdens sloopwerkzaamheden kwamen verschillende authentieke details van de villa weer tevoorschijn. Deze mooie details hebben we als stijlelementen verwerkt in het interieurontwerp. Gebogen vormen, opvallend kleurgebruik en een uitgekiende verlichting geven het ontwerp een uitgesproken karakter. Paskamers, toonbank, behang, spiegels en kledingrekken spreken allemaal dezelfde beeldtaal. We hebben zachte tinten toegepast gecombineerd met kleuren die eruit springen.

De verlichting bestaat uit een mix van functionele spots en op maat gemaakte sfeervolle lampen. We hebben speciale lampen ontworpen voor boven de toonbank, in de stijlkamer, paskamers en in de etalage. De lichtkleur van de verschillende lichtbronnen is zorgvuldig afgestemd op de kleurrijke Tante Betsy kleding voor een optimale beleving.

Ook het logo gaven we een remake. Met retro-inspiratie uit de Tante Betsy-collectie kreeg deze een gestileerde smile, een knipoog naar de slogan ‘Happiness in a dress’.

Tante Betsy houdt van kleuren en patronen, mix en match, van folklore tot retro, van liefdevol tot eigenzinnig, vrouwelijk en natuurlijk plezier. Voor Vandatsoortdingen heerlijke ingrediënten waar we prima mee uit voeten kunnen.