Interieurarchitectuur Oosterbeek

Vandatsoortdingen

Vandatsoortdingen 5D ontwerpers is een breed georiënteerd ontwerpbureau met een focus op interieurontwerp of interieurarchitectuur in de breedste zin van het woord. We ontwerpen voor particulieren van begane grond tot zolder en van voordeur tot achtertuin. En we ontwerpen voor bedrijven als bijvoorbeeld winkels, kantoren, productieruimtes, zorginstellingen, hotels en/of restaurants, waarin we meedenken in en uitgaan van de juiste uitstraling en merkbeleving. En waarbij we graag maatwerk-oplossingen bieden en -ontwerpen maken.

Interieurontwerp

Je hebt een huis of een bedrijfsruimte, net gekocht, je gaat verbouwen of je wilt een keer wat anders. Je hebt wel ideeën, misschien al iets uitgeprobeerd, maar je weet niet hoe je verder moet. Wij kunnen je helpen!

Licht- en kleuradvies

Misschien heb je alleen behoefte aan kleur- en/of lichtadvies, dat kan natuurlijk ook. Graag kijken en denken we met je mee en geven we je inzicht in de mogelijkheden. We kunnen ook een stap verder zetten. We ontwerpen met licht en kleur. Als een ruimte daarom vraagt passen we op maat gemaakte lampen toe, een specialisme van ons. Ook kunnen we een heel lichtplan voor je ruimte maken, zodat het licht past bij het gewenste gebruik. We houden van kleur en doen middels onze ontwerpen een uitspraak.
Als de kans zich voordoet maken we in het ontwerp graag verbinding met een tuin of buitenruimte. Beleving en kleuren stoppen immers niet bij de buitendeur. We ontwerpen een harmonieuze overgang tussen je tuin en bijvoorbeeld een woonkamer, zo vervaagt visueel de grens tussen binnen en buiten en is je leefruimte groter.

Resultaat

Als je ons inschakelt krijg je uiteindelijk een passend en verrassend interieurontwerp gepresenteerd met plattegronden, 3D visualisaties en referentiebeelden. Wil je dat we daarna ook de uitvoering verzorgen, dan regelen we dat. We maken in dat geval extra bestekken en planningen, regelen uitvoerders en overleggen regelmatig met jou. Je kunt natuurlijk ook de uitvoering zelf oppakken en tijdens de realisatie houden we af en toe een deskundig oog in het zeil.

Kennis maken?

Dus heb je een plan en wil je dat VDSD|5D dit vertaalt naar een concreet kleurrijk ontwerp, neem contact met ons op. Eerst maar eens kennismaken, daarna zien en kijken we verder, ook een specialisme van ons.