Woonkamer interieurontwerp

Begin 2021 kregen we een interieuropdracht van een sportieve dame uit Oosterbeek. Ze was net verhuisd en de woonkamer in het nieuwe huis vroeg om een uitspraak.
De lange, smalle woonkamer heeft ramen op het noorden en is halverwege onderbroken door een blok met twee deuren, een ‘trappenhuis’ naar kelder en 1e verdieping.
We kregen de opdracht om meer eenheid te brengen, gezelligheid en fijne verlichting. Met daarbij een plekje waar ’s avonds nog even de laptop gebruikt kan worden.

We maakten het interieurontwerp en hebben de woonkamer tot een geheel gesmeed met een grote op maat gemaakte wandkast die visueel het ‘trappenhuis’ doorsnijdt. We hebben natuurlijke materialen gebruikt in combinatie met zachte tinten, uitgesproken behang en een grote spiegel die de kamer meer breedte geeft. De verschillende toegepaste verlichtingsbronnen maken de ruimte sfeervol en daar waar nodig functioneel.

De interieuropdracht bestond uit een compleet pakket: interieurontwerp, kastontwerp, lichtplan, kleuradvies en stoffering.