Huisstijl Bakker x Bakker

Bakker Nico ging samenwerken met bakker/patissier Mireille. Voor hen samen bedachten we de nieuwe naam Bakker x Bakker en ontwierpen we het nieuwe logo in de kleuren korenbloemblauw en tarwe-goud en maakten een interieurontwerp. We pasten het logo toe op diverse items, onder andere op stickers, broodzakken, gevel- en raambelettering en de bakkersschorten.
De Bakker x Bakker-huisstijl hebben we in het interieurontwerp verder doorgetrokken als totaalconcept. Daar waar je je brood of ander lekkers haalt, wordt het brood ook gebakken en patisserie gemaakt. Je staat in de bakkerij en niet in een winkel. We hebben de BxB-kleuren en -vormen hier terug laten komen, extra opbergruimte gecreëerd en een lichtplan bedacht voor de complete Bakker x Bakker-beleving.

Bij Bakker x Bakker kun je online bestellen en je bestelling komen afhalen op vrijdag of zaterdag. Zo kunnen ze beter en slimmer omgaan met grondstoffen, tijd en energie. Dit concept heeft als voordeel dat de bakkers weten wat er gemaakt moet worden en dat je als klant dus ook nooit je favoriete brood of taartje mist als je bij de bakkers bent. Daarnaast is het gewoon erg lekker!