Vergaderzalen Hoge en Lage Erf Groot Warnsborn

Voor Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem hebben wij voor de twee vergaderzalen (Hoge en Lage Erf op de begane grond) een compleet nieuw ontwerp gemaakt. We hebben dit als compleet project aangenomen, dus ook de uitvoer en de bouwbegeleiding is door ons verzorgd.

In het ontwerp hebben we gedacht vanuit het gebruik. Daarbij hebben we de oriëntatie/richting van de zalen andersom gemaakt en hangen de presentatieschermen nu aan de buitenkant van de zalen. Het hele audiovisuele plan is gemoderniseerd, met een short-throw-beamer en speakers in het plafond.

De twee bestaande zalen zijn helemaal leeggehaald en het hele middenstuk (kastenwand met daarbinnen opbergruimte) is vervangen door een ensuite-kast met doorgang, zodat beide zalen nu ook gecombineerd gehuurd kunnen worden.

In het ontwerp was ons uitgangspunt dat we de binnenruimtes wilden laten passen bij de mooie omgeving. Daarvoor hebben we ‘buiten naar binnen’ gehaald. Dat is onder andere terug te zien in de kleurstellingen en gebruikte patronen in onder andere de vloer, de verlaagde plafonddelen en verticale wandpanelen in verschillende houtpatronen. Het Lage Erf, waar de zon opkomt is blauw-groen van kleur, in het midden verlopend via de hoge koperen ensuite-deuren naar het oranje/rood van het Hoge Erf, waar de zon onder gaat.

In de wanden hebben we verticale verlichting verwerkt. Daarnaast is het plafond voorzien van spots, LED-panelen, RGB-koofverlichting en moderne kroonluchters. De op vele manieren aan te passen verlichting, zowel in kleur als in sterkte, maakt de ruimte multifunctioneel en geschikt voor zowel vergaderingen, intieme diners of bedrijfsborrels.

De zalen worden nu door gebruikers gekarakteriseerd als ‘modern chique’.

Opdrachtgeverfamilie De Vries, Landgoed Hotel Groot WarnsbornLocatieLandgoed Hotel Groot Warnsborn, ArnhemJaar2017Linkgrootwarnsborn.nlWerktotaalconcept, ruimtelijk ontwerp, interieur, ensuite, inrichting, lichtontwerp, lichtplan, bouwbegeleiding

Privacy Preference Center