Vandatsoortdingen | 5D ontwerpers is een multi-disciplinair ontwerpbureau uit Oosterbeek van Janny Schokker en Marc Leeflang. VDSD | 5D maakt totaalconcepten, waarbij verschillende elementen, ideeën en disciplines (grafisch-, product-, ruimtelijk en/of landschappelijk ontwerp) symbiotisch samengaan.

VDSD | 5D ontwikkelt heldere ontwerpen die functioneel en onderscheidend zijn, door een goed concept te vertalen naar de juiste communicatiemiddelen, materialen en vormen.

We gebruiken creativiteit, technische kennis en ervaring om onderscheidende en effectieve oplossingen te bedenken en te realiseren. Direct contact, aandacht voor het proces, duurzaamheid en een goede samenwerking zijn voor ons daarbij belangrijk.

Sinds 2011 maken we ontwerpen voor binnen en buiten en ook voor de buitenkant en de inhoud. Dat doen we bevlogen en in nauw overleg. Met oog voor detail. Samen met de opdrachtgever de puzzelstukjes herkennen en op de juist plaats leggen. Daar zijn we goed in. Het ontwerpplaatje tastbaar maken en de opdrachtgever tevreden. Daar worden wij blij van.

Janny

Janny is in 1995 afgestudeerd aan ArtEZ Arnhem, richting Graphic Design.
Als zelfstandig ontwerper en projectleider heeft zij jaren gewerkt aan uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers in vooral de culturele, commerciële en non-profit sector.

Ik werk graag aan het verbeelden van een concept en de verdere ontwikkeling van een ontwerp, zowel grafisch als ruimtelijk. Dit multidisciplinaire werken maakt mijn werk afwisselend en projecten divers en compleet. Een ontwerp moet je voelen en beleven.

Marc

Marc is in 1990 afgestudeerd aan ArtEZ Arnhem, richting Product Design.
Zijn werkterrein is de binnen- en buitenruimte. Interieurontwerp, landschapsontwerp of productontwerp vanuit vakmanschap en expertise. Rationeel als het moet of intuïtief als het kan, met oog voor detail.

De opdrachtgever en de gebruiker staan bij mij centraal. In een ontwerp zoek ik een totaaloplossing waarin de balans tussen de menselijke maat en esthetiek het fundament vormen voor een prettige leef- of werkomgeving.